Asiakkaitamme


Asiakkailtamme

Kimmo Juvani
Toimitusjohtaja, Geonex Oy


Yhteistyö Ounas Partnersin kanssa sujui erittäin hyvin ja joustavasti. Juhanin sitoutunut ja jämerä tapa tehdä työtä piti myös toimeksiannon aikataulun sovitun mukaisena.
Juhanin kokemus eri toimialoilta, sekä eri tason tehtävistä mahdollisti hankkeen läpi viemisen tehokkaasti kokonaisuudessaan.
Nyt meillä on päivitetty pitkän aikavälin liiketoimintasuunnitelma käytettäväksi eri tilanteisiin sidosryhmien kanssa. Liiketoimintasuunnitelman päivittäminen on myös helppoa tulevaisuudessa loogisen ja kattavan materiaalin ja rakenteen ansiosta.
Tulen ehdottomasti suosittelemaan Ounas Partnersin ja Juhanin palveluita ja osaamista muillekin yrityksille

Kristian Gullsten
Toimitusjohtaja, Napapiirin Energia ja Vesi Oy


Yhteistyö Ounas Partnersin kanssa oli todella joustavaa ja selvitystyön läpivienti oli ammattimaisesti suunniteltu ja johdettu prosessi. Juhanin vahva osaaminen ja kokemus näkyi nopeassa tilannekuvan hahmottamisessa ja tukitoimintojen kehittämismahdollisuuksien tunnistamisessa. Tämä korostui etenkin luottamuksellisissa keskusteluissa organisaation avainhenkilöiden kanssa. Lopputuloksena valmistui kattava ns. läpivalaisu konsernin tukitoimintojen nykytilanteesta ja selvitys mahdollisista kehityspoluista. Suosittelemme ehdottomasti Ounas Partnersin asiantuntija palveluja muille.

Tuomas Timonen,
Toimitusjohtaja Kemijoki Oy, hallituksen puheenjohtaja Voimalohi Oy

Tarja Zitting-Huttula
Johtaja, yritysvastuu Kemijoki Oy, hallituksen varajäsen Voimalohi Oy


Ounas Partners Oy:n monipuolinen asiantuntijapalvelu osakkuusyrityksemme Voimalohi Oy:n kehittämiseksi sisälsi muun muassa laajan tilanneanalyysin yrityksen tilasta, suositukset suunnitelmineen prosessien ja operatiivisen toiminnan kehittämiseksi sekä tuen muutoksen käynnistämiseksi. Muutosprojektissa yrityksen strategia ja johtamiskäytännöt päivitettiin, toimintaprosessit selkeytettiin sekä talous- ja palkkahallintopalvelut ulkoistettiin. Juhanin Huhtalan syvä liiketoiminnan kehittämisen ja talouden osaaminen näkyi nopeassa tilanteen hahmottamisessa, tehokkaassa projektinhallinnassa, tavoitteellisessa työskentelyotteessa ja laadukkaassa raportoinnissa. Vahvuutena hänen työskentelyssä on ihmisläheinen ja luottamusta herättävä vuorovaikutus vaikeissakin asioissa.  Teemme jatkossakin tarvittaessa yhteistyötä Ounas Partnersin kanssa, kun tiedämme Juhanin osaamisen ja joustavuuden toimeksiantojen läpivientiin. Suosittelemme myös muille.

Valentijn Beets
CEO Bearhill Husky Oy

Veronika Butinova
CFO Bearhill Husky Oy


During an exciting new phase of Bearhillhusky Oy business growth, Ounas Partners Oy has been a reliable and knowledgeable partner in managing the financial planning. Juhani's advice and knowledge helped us to understand and improve the financial foundation of the expansion, and the well-developed plan was crucial in securing new financing for our business ventures. It has been a pleasure working with Juhani.

Janne Honkanen
CEO and Founder, Luxury Action Oy


I want to express my special thanks to Juhani Huhtala and Ounas Partners for the co-operation and business development support over the last year. I am impressed by your flexible and value-adding professional services you have provided to Luxury Action for our long-term growth plan. You have been influential to our company in the way that we can see concrete results in practical level.  I look forward to work with you in the future again.

Kari Rautionaho
Yrittäjä ja toimitusjohtaja, Suomen Akut Oy


Ounas Partnersilla on ollut merkittävä rooli Suomen Akkujen kasvusuunnitelman laatimisessa, yrityksen uudistamisessa ja liiketoiminnan sparrauksessa. Ilman Ounas Partnersin apua, emme olisi saaneet järjestymään kasvun rahoitusta ja eurooppalaisen päämiesyhteistyön käynnistämistä näissä aikatauluissa. Suosittelen lämpimästi Ounas Partnersin palveluja erityisesti rahoitusta tarvitseville kasvuyrityksille.

Andreas Taalas
Johtaja, Mehiläinen


Yhteistyö Ounas Partnersin kanssa oli tiivistä ja sujui erinomaisesti. Asiat sovittiin yhdessä keskustellen ja sovituista asioista pidettiin kiinni. Teen mielelläni Juhanin kanssa yhteistyötä jatkossakin ja suosittelen Ounas Partnersia yhteistyökumppanina.

Anne Franssi-Kemppe
Hallituksen puheenjohtaja Rovaniemen Työterveys ry, Talousjohtaja Napapiirin Kuljetus Oy


Ounas Partnersin asiantuntevalla työllä ja sitoutumisella on ollut suuri merkitys koko hankkeen läpimenossa. Suosittelen lämpimästi Ounas Partnersin palveluja.

Ota yhteyttä